Magnum IT

Ugrás a menüre

Magnum Vállalati Integrált Rendszer árképzés

A Magnum Vállalati Integrált Rendszer ára a bevezetendő modulok és funkciók számától, a bevezetésben és a felmérésben, tervezésben, fejlesztésben és a képzésben résztvevő munkatársaink számától és ezek időtartamtól függ. Kisvállalkozásnak, ahol nincs BPR-re szükség és tipikus a vállalat, lényegesen olcsóbb, akár egymillió forint alatt is elérhető a rendszer. Mikrovállalkozásnak is egyedi árat adunk.

Támogatási igény, illetve nagyobb vállalatok esetén nem csak egyszeri díjak vannak, hanem a folyamatos egyedi igények és azok folyamatos jogszabályokhoz való igazítása és az esetleges dedikált programozók, üzemeltetők, supportálók számától is függ a díj, ebben az esetben havi díjazás is van. Minden vállalkozás más és más, így egyedileg mérjük fel az igényeket, és ha lehetséges, adunk pontos árat. A szerződés előtti bemutató, konzultáció és a kölcsönös egyeztetések díjmentesek, minden kötelezettség nélküliek.

Ha vállalati integrált rendszer bevezetésén gondolkodik, ne várjon, kérjen ingyenes, minden kötelezettség nélküli konzultációt! Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken, vagy adatait itt is megadhatja és felhívjuk Önt!