Magnum IT

Ugrás a menüre

Magnum Könyvelőirodai Rendszer

A Magnum Integrált Ügyviteli Rendszer ezen speciális változatát kifejezetten könyvelőirodák részére fejlesztettük ki könyvelőirodai szakemberek bevonásával. Nemcsak a könyvelő és a kapcsolódó programokat tartalmazza, hanem a könyvelő iroda részére számlázó programot is integráltan, továbbá biztosítunk a könyvelőiroda minden könyvelt cége részére ingyenes számlázó programot* is!

Ez a könyvelőirodai rendszer ötvözi a Magnum legfontosabb tulajdonságait, de úgy készítettük el, hogy egy könyvelőiroda a lehető legprecízebben, de ennek ellenére a leggyorsabban tudja az adminisztrációs kötelezettségeit teljesíteni, mindezt speciálisan kedvező áron. Jogosultság kezeléssel felhasználó szinten lehet szabályozni a műveletek, cégek és az adatokhoz való hozzáférést, ahogy egy könyvelőirodában kell.

Mit nyújt Önnek és csapatának a MAGNUM?

Gyors és kényelmes adatrögzítést

 • egy tételen belül többszörös kiegyenlítés partner és összeg tekintetében,
 • könyvelés közbeni partner rögzítési és módosítás lehetőség,
 • több ezer partner közül is pillanatok alatt lehet választani;
 • adatimportok könnyen elérhetők és bármikor elindíthatók (számlatükör, napló, gazdasági esemény, könyvelőiroda ügyfelétől könyvelési anyag (pl. számlák XML-ből)
 • könyvelés közbeni főkönyvi számla, folyószámla és partneregyenleg kontrollok forintban és devizában
 • a már rögzített tételek másolhatók, törölhetők, stornózhatók

Biztonságot és kontrollt

 • Rögzítés közben ellenőrizni tudja a könyvelt cégeket a Nemzeti Cégtár adatbázisának felhasználásával, valamint informálódhat a közösségi adószámok érvényességével kapcsolatban is
 • Beépített szabályrendszernek köszönhetően már a kontírozás során is ellenőrizhetők a tételek

Adatszolgáltatás nemcsak a hatóságok felé, hanem a könyvelt cég tulajdonosai, ügyvezetői felé is megtörténhet, akár interneten keresztül. Lehetőséget biztosít, hogy a vezetők döntéseiket tényekre alapozva időben hozhassák meg.

Megtakarítást és hatékonyság növelést

 • A rendszer használatával időt takaríthat meg és legalább 30%-kal hatékonyabbá teheti cége működését. Hiszen az adatok nem csak papíralapon érkezhetnek, hanem elektronikusan is a könyvelt cégektől. Akkor a legnagyobb fokú az ilyen adatimport, ha ugyanúgy Magnum rendszert használ a könyvelőiroda ügyfele, de egyedi interfészek is kialakíthatóak. Így az integráltság nem csak Magnum rendszeren belül lehetséges, hanem akár az immár kötelező XML adatokon keresztül is betölthetők a könyvelésbe, természetesen teljes kontroll lehetőségével még a lekönyvelés előtt.
 • Ez a változat eleve korlátlan számú cég kezelésére lett fejlesztve, de cégenként egyedi beállításokkal látható el. Így egyedivé tehető például a számlarend, a naplók használata, és a törzsadatok is. A már létrehozott sablonok szabadon importálhatók más cég más üzleti éveibe. A Magnum használata egy gépen is elkezdhető, de hálózaton is hatékonyan és gyorsan működik, akár távolról is végezhető a munka, akár egy cég könyvelését többen is végezhetik egyidőben.

Ami még fontos egy könyvelőirodának:

 • Help-desk szolgáltatás, telefonon, e-mailen vagy akár személyesen is segítünk.
 • Állandó jogszabálykövetés, az elektronikus adatszolgáltatások gyors, naprakész követése.
 • Napi rutin feladatok automatizáltuk, rugalmasan kezelhetőek rögzítő ablakok
 • Egyedileg kezelhető és szűrhető adatrácsok, billentyűzet-barát kezelés.
 • Szabadon paraméterezhető listák, adat export és import változatos formátumban.

 

További tulajdonságok:

 • A rendszer bármely moduljából elérhetőek a törzsadatok ( partnerek, pénznemek, árfolyamok, pénztárak, bankok, számlatükör, gazdasági események stb.) A főkönyvi számok akár könyvelés közben alakíthatóak.
 • A dokumentummenedzser minden modulban elérhető, így a rögzített bizonylathoz számos irat elektronikus képe csatolható. A bizonylat iktatása, eredeti képe, kontírozása, kapcsolódó többoldalas szerződések stb.
 • Jelentéstallózó paraméterezhetően beépített az adatok átfogó és akár egyedi lekérdezéséhez

 

Folyamatok – Információáramlás

 • Beállítható, hogy az egyes modulokban rögzített események hatásai azonnal megjelenjenek egy másik modulban is. A rögzített számla tételei mozgatják a készletet, majd megjelennek a főkönyvi analitikákban és szintetikában, valamint elkészíthető a pénztárbizonylat is.
 • Az információk egyidejű megjelenése segítséget nyújt a vezetői, pénzügyi tervezéshez

A Magnum Könyvelőirodai rendszer része a MagnumSZÁMLA, MagnumFŐKÖNYV, MagnumPÉNZTÁR és a befektetett eszköz. Ezen termékváltozat csak könyvelőirodák részére vásárolható meg.

* A könyvelőirodák ügyfelei részére biztosított ingyenes számlázó akció és a program használatának jogosultsága addig érvényes, míg a könyvelőiroda rendelkezik érvényes felhasználási joggal és érvényes támogatással. Könyvelőirodák ügyfelei részére 2020. május 31-ig minden funkció elérhető térítés nélkül, utána a számlázó alaprendszer érhető el és a NAV online adatszolgáltatásokat is továbbra is biztosítjuk (ÁFA kimutatás, tételes 2018. július 1-jétől teljesítendő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség, PTGSZLAH nyomtatvány, ez utóbbival akár a pénztárgép használattól is mentesülni lehet).