Magnum IT

Ugrás a menüre

Bemutatkozik a MagnumPÉNZTÁR

A MagnumPÉNZTÁR modul lehetőséget biztosít a kezelt pénztárak egyenlegének és a pénztárakon keresztül történő ki- és befizetések nyilvántartására. Ily módon alkalmuk nyílik a rendszerben rögzített vevő- és szállítói számlák készpénzes kiegyenlítésének rögzítésére.
Kinek hasznos a Házipénztár modul?

Olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik nap mint nap jelentős készpénzforgalmat bonyolítanak le, több telephelyen több kifizetőhelyet üzemeltetnek.

Számviteli ügyintézésük során a pénztárbizonylatok és a pénztárjelentés használata mellett döntöttek és szeretnék mindig tisztán látni egyenlegüket.

MagnumPÉNZTÁR

Van lehetőség a pénztárban számlák előírására?

A MagnumPÉNZTÁR program alkalmas nem csak a számlák kiegyenlítésére, hanem azok előírására is, akár gyűjtőkódonként is. Így a pénztárba beérkező bizonylatok már a pénzkezelés folyamata során könyvelhetővé válnak. Az így előírt tételek feladásra kerülhetnek a könyvelés felé, ahol az engedélyezési eljárást követően rögzítésre kerülnek a főkönyvben és az analitikákban.

A MagnumFŐKÖNYV programmal történő integrált használat esetén a MagnumPÉNZTÁR program felé feladhatók a főkönyvben található pénztár típusú könyvelések is.

Magnum Házipénztár 2

Elszámolásra adtam ki előlegeket? Hogyan tudom ezeket kezelni?

Nyilvántartó rendszerünk segítségével nem csak a kiadást tudja rögzíteni, hanem annak visszavételét és az előleg felhasználást is. A program figyeli a kiadás időpontját és figyelmeztet a lejáratra.

Magnum Házipénztár Előleg

Képes a program több valutát kezelni?

Bármely számú valuta rögzíthető, melyekhez az árfolyamot automatikusan lekérheti az MNB oldaláról.

A pénzkészlet értékelésekor a deviza kiadásra használható a FIFO és a súlyozott átlagár.

Valuta pénztár kezelés

Szeretnék egy számlázó programot ,amellyel pénztárbizonylatokat is elő tudok állítani

A MagnumPÉNZTÁR program a külön megvásárolható MagnumSZÁMLA számlázó programmal együtt is alkalmazható, ez esetben a számlázóban készített készpénzes számlával egyidejűleg pénztárbizonylat is készíthető, amelynek egy példánya a vevőnek átadható.

5_Kp_szmla_rgzts.jpg