Magnum IT

Ugrás a menüre

Töltse le a demót!

Ismerje meg a Magnum Ügyviteli Rendszert kötelezettség nélkül! Győződjön meg Ön is termékünk szolgáltatásairól és kiváló minőségéről!

Demó használata

Programunk demó változata regisztráció nélkül letölthető, segítségével valamennyi számlázási, könyvelési, készlet, befektetett eszköz, házipénztár és egyéb feladat kipróbálható. Természetesen a megvásárolt program majd csak azokat a funkciókat tartalmazza, amire szükség van és a felesleges dolgok nem zavarják majd a felhasználót. Ha ilyen változatot szeretne kipróbálni, kérje tőlünk elérhetőségeinken.

A demó programunkban korlátozva csupán a hálózatos használat van: 2db hálózati kliens csatlakozhat egyszerre, a számlázó programba 2 cég vihető fel, cégenként maximum 20 számla állítható ki vagy 100 tétel rögzíthető (pl. Könyvelés, anyagkönyvelés). A program használati útmutatója elérhető a Segít menüpontból. Fontos! A demó számlázóval készült számlák nem használhatóak adóügyi bizonylatként!

Programbemutató

Termékeinkkel kapcsolatban munkatársaink munkanapokon 9:00-től 16:00 óráig állnak az Ön rendelkezésére a +36-30/852-4200 telefonszámon, illetve az info@magnum.hu email címen. Várjuk jelentkezését vagy adatait, és felhívjuk Önt!
A termékünket egyértelműre terveztük, de a feladatok összetettsége miatt, a rendszer minél alaposabb megismeréséhez ingyenes bemutatót javaslunk, hogy a legapróbb finomságokat is bemutathassuk.

Igény szerint, előre egyeztetett időpontban szakértő kollégáink programbemutatót tartanak ügyfélszolgálati irodánkban.